dakkapel.jpg

Kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel is een uitbouw van een schuine dakvlak, veelal bestaande uit een verticaal raamkozijn al of niet voorzien van beweegbare delen.

Een kunststof dakkapel is een makkelijke en snelle manier om meer woonruimte (met stahoogte) te verkrijgen. Het is ook een uitstekende vervanger voor een reeds bestaand dakraam. U tovert in slechts enkele dagen uw zolder om tot een volwaardige kamer.

Kunststof dakkapellen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Wij hanteren de traditionele bouw op locatie, waarbij de kunststof dakkapel ter plekke op het dak getimmerd wordt. Dit duurt gemiddeld 2 dagen. Daarnaast zijn er ook prefab kunststof dakkapellen. Deze prefab kunststofdakkapellen worden vooraf geproduceerd in een fabriek of timmerwerkplaats en binnen één dag op het dak gemonteerd. 

Dakkapellen worden in diverse materialen uitgevoerd. Dit is afhankelijk van de bouwstijl van het huis en de wensen van de klant. Onze dakkapellen zijn van onderhoudsvrij kunststof gemaakt, maar bestaat in uitvoeringen die niet van hout te onderscheiden zijn.

Kleur bekennen

Deuren zijn reeds uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning, kleur zal daar zeker nog een schepje bovenop doen! Onze kunststof kozijnen zijn daarom in vele kleuren leverbaar. Aan de basis staan twee kleuiren, wit (Ral 9010) en Crème (Ral 9001). Daarnaast is er een ruime keuze aan kleurfolies met houtnerfstructuur voor uw kunststof deuren. Voor een geheel ander uiterlijk beschikken wij ook nog over het kleurprocedé Acrylcolor in 12 kleuren. Acrulcolor is een proces waarbij een krasvaste acrylaat kleurlaag onlosmakelijk met het PVC basisprofiel wordt verbonden. Deze laag wordt daarna machinaal geborsteld wat zorgt voor een bijzondere, matte uitstraling.

Profielen

Onze kunststof dakkapellen produceren wij in Almere en zijn in twee verschillende profielen verkrijgbaar, namelijk vlak profiel en verdiept profiel.  Waar voorheen alleen het schuin verstek mogelijk was als verbinding van de hoeken kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de traditionele look van houten kozijnen, namelijk met een haakse verbinding. Veel woningen met karakter "vragen" gewoon om een esthetisch stijlelement.

Gealan profielen: De top in Kunststof

Wij verwerken al sinds onze oprichting in 2015 profielen van de Europese topleverancier van kunststof profielen: Gealan. De nauwe samenwerking met Gealan heeft in een korte tijd geleid tot vele specifieke kunststofkozijn oplossingen voor particulieren en bedrijven. Niet voor niets zijn het vaak de kleine details die het verschil maken. Daarom zijn korte communicatielijnen rechtsteeks met productie van belang voor het beste resultaat. Wij als Flevo Kozijnenfabriek B.V. zijn een van de weinige zo niet de enige die dat mogelijk maken in Almere en omstreken.

Meer informatie over onze kunststof dakkapellen kunt u op onze speciaal daarvoor ingerichte website bekijken.

dakkapel.jpg


Montageteam projecten

Kunststof dakkapel in Amsterdam in 2 dagen!

Kunststof dakkapel in Amsterdam in 2 dagen!

Onlangs hebben we een kunststof dakkapel in Amsterdam geplaatst.…

Meer info

Kunststof dakkapel voor de Stedenwijk in Almere

Kunststof dakkapel voor de Stedenwijk in Almere

Deze mooie hoekwoning is voorzien van meer ruimte door een mooie kunststof dakkapel.…

Meer info

Ook voor afgeknot zadeldak

Ook voor afgeknot zadeldak

Eerdere woningen in Almere hebben een afgeknot zadeldak en zelfs daarvoor hebben we passende dakkapellen.…

Meer info

Kunststof dakkapel in Almere

Kunststof dakkapel in Almere

Ook deze dakkapel krijgt een volledig kunststof aftimmering zodat het onderhoudsvrij blijft en duurzaam is.…

Meer info

Dubbelop in Harderwijk

Dubbelop in Harderwijk

Twee kunststof dakkapellen op één woning in Harderwijk.…

Meer info

Kunststof dakkapel plaatsing in Harderwijk

Kunststof dakkapel plaatsing in Harderwijk

In Harderwijk hebben we onlangs een mooie kunststof dakkapel geplaatst.…

Meer info

Kunststof dakkapel voor woning in Nobelhorst Almere

Kunststof dakkapel voor woning in Nobelhorst Almere

Voeg waarde toe aan uw woning en laat een mooie onderhoudsvrije kunststof dakkapel plaatsen.…

Meer info

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE