Van oud hout naar nieuwe kunststof voordeur met houtlook in Flevoland!

Heeft u nog een verouderde houten voordeur? Dan is deze kunststof voordeur met houtlook wellicht iets voor uw woning in Flevoland!

De voordeur is een onderdeel van uw woning dat zeker opvalt en direct een beeld achterlaat bij uw bezoeker. Deze klant die in Flevoland woont vond de gelakte houten voordeur die inmiddels jaren dienst heeft gedaan niet meer passen bij de huidige stijl. Flevo Kozijnenfabriek heeft de voordeur mogen vervangen voor een kunststof voordeur met houtlook.

We hebben niet alleen de voordeur maar ook het volledige kozijn van de deur, het toiletraam en het raam boven de deur in deze woning in Flevoland in 1x mogen vervangen door een speciaal kunststof kozijn! Het is namelijk een kunststof kozijn met houtlook én in kleur.

Het voordeel van deze kunststof voordeur en kunststofkozijnen is dat deze niet meer geschilderd hoeven te worden, afnemen met een doekje is voldoende. De houtnerf structuur is zo diep dat het verschil met echt geschilderd hout niet merkbaar is. Flevoland heeft er dus weer een authentiek uitziende woning bij.

Bent u benieuwd naar kunststof kozijnen met een houtlook, neem dan geen sprong in het diepe maar kom bij de fabriek langs! We hebben enkele demo opstellingen voor u klaar staan zodat u zelf kunt ervaren hoe geweldig deze kunststof kozijnen werkelijk zijn!

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme