slider

GEALAN Houtlook

De allernieuwste profielserie van GEALAN: Houtlook Het innovatieve systeem voor de Nederlandse markt als aanvulling op het vertrouwde S 9000 NL plus systeem.
slider

GEALAN Houtlook geeft de architect nog meer keuzemogelijkheden in esthetische uitstraling door de rechte kubus-vorm.

Kubus gevormde profielen
Verdiepte kubus gevormde profielen benadrukken de uitstraling van het traditionele Nederlandse houten kozijn

Combineren
De GEALAN Houtlook is met alle raamprofielen uit het S 9000 IQ systeem te combineren, met ander design of verbeterde Uf-waarde.

Moderne techniek met een klassieke uitstraling

De modernste materialen en historische optiek behoeven niet noodzakelijkerwijze onverenigbaar zijn. Juist in de traditionele stadscentra wordt het beeld veelal door schuiframen bepaald. Tot nu toe was de reconstructie arbeidsintensief en ging met hoge kosten gepaard. Geprobeerd werd deze authentieke schuiframen zo goed mogelijk na te bouwen. Daarbij werd over het hoofd gezien dat de huidige eisen van deze kozijnen met betrekking tot comfort en ergonomie enorm gestegen zijn.

Gevelkunst
Met het verticale schuifraam biedt GEALAN een oplossing, die functionaliteit en traditionele optiek stijlvol verenigt. Daarbij worden de modernste materialen toegepast. Kunststof kozijnen onderscheiden zich onder meer door een lange levensduur. Ontworpen voor toprenovatie en voor nieuwbouw in klassieke stijl.

 

Share |
Houtlook brochure

Download de brochure hier.

This is Sliced Diazo Plone Theme