slider

Houtlook verbinding - HLV

Stelt u zich eens voor… Een kunststof kwaliteitskozijn met dezelfde uitstraling als een authentiek houten kozijn.
slider

Maar wel alle voordelen van kunststof, zoals het nooit meer hoeven schilderen, een hoge mate van inbraakwerendheid én besparen op de energierekening. Dat kan met de kunststof kozijnen met een houtverbindingslook. Dit type kunststof kozijn lijkt in alle opzichten op een houten kozijn.

Bij de houtlookverbinding zijn de profielen netjes recht op elkaar verbonden, als bij een houten kozijn. Zeker wanneer gekozen wordt voor een houtnerfstructuur zijn deze kozijnen niet meer van het houten kozijn te onderscheiden. Kunststof kozijnen met een houtlookverbinding passen in iedere type woning, zowel modern als klassiek.

Het meest in het hoogspringende kenmerk van een kunststof kozijn met houtlookverbinding zijn de hoeken van het kozijn die netjes recht op elkaar verbonden zijn. En daarmee lijkt dit type kunststof kozijn het meeste op een houten kozijn, vandaar de benaming houtlookverbinding.

De keuze voor een houtlookverbinding-kozijn of andere type kunststof kozijn is persoonlijk. Zaken als smaak en uitstraling van de woning spelen daarbij een rol. Flevo Kozijnenfabriek adviseur helpt u graag bij uw keuze voor het kozijn. Onze kunststof kozijnen met houtlookverbinding zorgen voor de mooiste uitstraling; of u nu kiest voor houtnerfstructuur of een egale uitvoering. U krijgt een exclusief product met de uitstraling die past bij uw woning.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme