Kunststof kozijnen in Zeewolde

De specialist voor kunststof kozijnen is er ook bij ú in Zeewolde

Voor de beste kunststof kozijnen, advies en secuur inmeten en plaatsen hoeft u niet ver te rijden… ook in Zeewolde komen we geregeld langs om Zeewolde een hogere isolatiewaarde en de bewoners nog meer wooncomfort te bieden. De kunststof kozijnen worden in onze Nederlandse fabriek door goed opgeleide medewerkers met grote toewijding gezaagd, gelast en afgewerkt.

De aansprekende voordelen van deze kunststof kozijnen zijn de hoge duurzaamheid, het onderhoudsvrije karakter en de esthetisch verzorgde uitstraling. We maken gebruik van een profiel dat speciaal voor de Nederlandse markt is ontworpen, op basis van praktijkonderzoek. Deze GEALAN kunststof kozijnen kunnen niet alleen met een glad oppervlak worden geleverd, maar ook in een houtnerfprofiel; vrijwel niet van echt hout te onderscheiden.

Bovendien is het door ons gebruikte GEALAN kunststof kozijnprofiel driemaal gedicht, waardoor er afgesloten holle ruimtes in het profiel zijn opgenomen die zorgen voor een optimale isolatie. De lasnaden zijn stuk voor stuk nauwkeurig aangebracht en vormen naast stevigheid de basis voor de hoge isolatiewaarden.

De kunststof kozijn-montage specialisten van Flevo Kozijnenfabriek of één van onze dealers komen graag bij u in Zeewolde langs om ook uw huis duurzamer en onderhoudsvrijer te maken.

We komen graag in Zeewolde en omgeving langs om u te adviseren.

bellen.png

BEL: 036 744 16 16

mail.png

E-mail: info@flevokozijnen.nl

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE