Gealan S9000NL-3.jpg

Duurzaam en zuinig

GELEAN kozijnen geven het beste resultaat!

Zijn uw kozijnen of het glas aan vervanging toe? Nu u toch aan de slag gaat: doe het meteen goed en maak je huis aardgasvrij-proof. Kies daarom voor isolerende kozijnen met triple glas erin.

Benut vanaf nu iedere kozijnvervanging om uw huis goed te isoleren. Nederland gaat stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen, bijvoorbeeld met elektriciteit of warmte van een lagere temperatuur.

Dat kan alleen op een efficiënte manier als uw huis goed geïsoleerd is. Het is daarom verstandig om dan voor GEALAN kozijnen te kiezen. GEALAN S9000NL is een profiel dat zich kenmerkt door een hoge isolatiewaarde, omdat er gebruik wordt gemaakt van een drievoudig dichtingssysteem. Het is daarmee veilig, uiterst solide geïsoleerd en zorgt het voor een duurzame vervanging van uw huidige kozijnen. Want is duurzaam niet gewoon langer met je spullen doen?

design doorsnede.png

Klassiek doorsnede.png

Het GEALAN profiel is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele voorwaarden. Door het 3-dichting-systeem - en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting - behaalt het GEALAN S 9000 NL systeem de beste isolatiewaarden en wind- en waterdichtheid. Het GEALAN S 9000 NL systeem wordt bij uitstek gebruikt voor kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof hefschuifdeuren van het hoogste niveau.

Onze fabriek in Almere maakt al jarenlang gebruik van dit profiel en zowel Flevokozijnen als onze dealers kunnen u adviseren over de verschillende toepassingen van dubbel en triple glas in combinatie met GEALAN.

Zo zorgen we samen voor een waardevolle verduurzaming van uw woning of bedrijfspand en een aangename verhoging van het woon- en/of werkcomfort!

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE