montage.jpg

Montageteam

Flevo Kozijnenfabriek heeft ook een eigen montageteam.

Vaak heeft u een aannemer die u adviseert bij de aankoop van een kunststof kozijn en bij de plaatsing daarvan. Het kan ook voorkomen dat u nog geen aannemer heeft gevonden, in dat geval kunt u rekenen op ons montageteam. Wij verzorgen het gehele proces advies, inmeten en plaatsen voor u.

Meten is weten!

...en dat is een absolute waarheid en weten we als specialist in kunststof kozijnen als geen ander!

Wanneer het gaat om het inmeten van nieuwe kunststof kozijnen dan meten we minimaal twee keer, voordat we profielen gaan zagen. Dat spaart tijd, materiaal en een hoop ergernis. Omdat onze medewerkers alle kunststof profielen uit onze fabriek in Almere kennen, wordt door op de allerkleinste details gelet. Uiteraard kunt u uw nieuwe kunststof kozijnen ook door een van onze dealers laten inmeten, of door een aannemer van uw keuze. En uiteraard kan deze ook zorgen voor het vervangen en plaatsen van de kunststof kozijnen.

Omdat alleen het beste goed genoeg is, zorgt Flevokozijnen voor deze uitgebreide service. Het maakt dus niet uit of u nu direct bij de fabriek in Almere of via één van onze partners uw kozijnen laat inmeten en plaatsen. Flevokozijnen zorgt altijd voor een stipte levering en perfect passende kozijnen. Deze details in afwerking en passing drukken een groot stempel op het aanzicht van uw woning. Want alleen op deze gedegen ‘ouderwetse’ manier kunt u uw woonplezier en welzijn binnen de muren vergroten en uw woning of bedrijfspand in waarde laten stijgen.

Neem vrijblijvend contact met ons of een van onze partners op voor een inmeet afspraak.

Flevokozijnen montageteam.jpg

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE