schuifpui.jpg

Kunststof schuifpuien

Onze kunststof schuifpuien kunnen worden uitgevoerd als vaste kunststof schuifpui, kunststof draaikieschuifpui en kunststof stolpschuifpui.

Wij zijn Flevo Kozijnenfabriek B.V. een kunststof kozijnenfabriek uit Almere die kunststof schuifpuien maakt met de Duitse profiel leverancier Gealan.

Wij zijn ervan overtuigd U topkwaliteit kunststof schuifpuien te kunnen leveren. Waarom? Leest u rustig verdere over ons uitgebreide programma aan kunststof schuifpuien, overtuig uzelf van onze expretise maar bezoek ons vooral in onze kunststofkozijnen fabriek te Almere, uw bent van harte welkom!

Uiteraard voldoen de kunststof schuifpuien die wij in Almere produceren ook aan alle belangrijke eisen en kerumerken zoals KOMO en SKG. Daarnaast voldoen onze kunststof schuifpuien aan de eisen Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Design-variant

Standaard uitvoering

Veelzijdig in uitvoering van kunststof schuifpuien

Onze kunststof schuifpuien kunnen worden uitgevoerd als vaste kunststof schuifpui, kunststof draaikieschuifpui en kunststof stolpschuifpui.

Welke uitvoering u ook kiest, steeds bent u verzekerd van inbraak werend veiligheidsbeslag met SKG certificering. Onze kunststof schuifpuien voldoen hiermee aan Politie Keurmerk Veilig Wonen... standaard een hele veilige gedachte!

De meerkamer opbouw van de kunststof profielen staat garant voor de beste isolerende eigenschappen. De hoogwaardige afdichtingen zorgen voor een bewezen wind- en waterdichtheid.

Profielen

Onze kunststof schuifpuien produceren wij in Almere en zijn in twee verschillende profielen verkrijgbaar, namelijk vlak profiel en verdiept profiel.  Waar voorheen alleen het schuin verstek mogelijk was als verbinding van de hoeken kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de traditionele look van houten kozijnen, namelijk met een haakse verbinding. Veel woningen met karakter "vragen" gewoon om een esthetisch stijlelement.

Kleuren

Schuifpuien zijn reeds uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning, kleur zal daar zeker nog een schepje bovenop doen! Onze kunststof kozijnen zijn daarom in vele kleuren leverbaar. Aan de basis staan twee kleuiren, wit (Ral 9010) en Crème (Ral 9001). Daarnaast is er een ruime keuze aan kleurfolies met houtnerfstructuur voor uw kunststof schuifpuien. Voor een geheel ander uiterlijk beschikken wij ook nog over het kleurprocedé Acrylcolor in 12 kleuren. Acrulcolor is een proces waarbij een krasvaste acrylaat kleurlaag onlosmakelijk met het PVC basisprofiel wordt verbonden. Deze laag wordt daarna machinaal geborsteld wat zorgt voor een bijzondere, matte uitstraling.

Gealan

Wij verwerken al sinds onze oprichting in 2015 profielen van de Europese topleverancier van kunststof profielen: Gealan. De nauwe samenwerking met Gealan heeft in een korte tijd geleid tot vele specifieke kunststofkozijn oplossingen voor particulieren en bedrijven. Niet voor niets zijn het vaak de kleine details die het verschil maken. Daarom zijn korte communicatielijnen rechtsteeks met productie van belang voor het beste resultaat. Wij als Flevo Kozijnenfabriek B.V. zijn een van de weinige zo niet de enige die dat mogelijk maken in Almere en omstreken.


Montageteam projecten

Kunststof schuifpui voor Almere Stad

Kunststof schuifpui voor Almere Stad

Onlangs hebben we een kunststof kozijn en kunststof schuifpui gemonteerd in Almere Stad.…

Meer info

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien voor Lelystad

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien voor Lelystad

Voor een mooie vrijstaande woning in Lelystad hebben we kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien mogen leveren en plaatsen.…

Meer info

Kunststof schuifpui voor een woning in Almere

Kunststof schuifpui voor een woning in Almere

In Almere, tussen de Vaarten, hebben we onlangs een kunststof schuifpui geplaatst.…

Meer info

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE