Uitbouw renovatie met kunststof schuifpui

Ons montageteam heeft dit keer een uitbouw in Almere Stad gerenoveerd en voorzien van een mooi kunststof schuifpui.

There was an error while rendering this tile

Het montageteam van Flevo Kozijnenfabriek kan meer dan kunststof kozijnen afleveren of mooie kunststof dakkapellen plaatsen. Zo hebben we onlangs een uitbouw in Almere Stad mogen renoveren.

Het was een ingrijpende klus. Niet alleen werden de houten kozijnen verwijderd, we hebben ook het platte dak van de uitbouw vernieuwd en de aansluiting tussen de uitbouw en het schuine dak verbeterd. Zo hebben we de dakbedekking deels door laten lopen om de kans op lekkage tot een minimum te beperken. Het resultaat is een mooi "strak" dak met een uitstekende afwatering.

Bij deze renovatie van de uitbouw hebben we het houten raamkozijn verwijderd en het gat groter gemaakt zodat daar het kunststof kozijn in geplaatst kon worden voor de kunststof schuifdeuren.

Het resultaat van deze renovatie is veel meer licht in de uitbouw en een prettige, ruimte doorgang naar het terras. Deze renovatie heeft er hierdoor niet alleen voor gezorgd dat de kozijnen weer op-en-top zijn maar heeft bovendien zorggedragen voor een veel luxere uitstraling waar met de zomermaanden in het vooruitzicht, volop van genoten zal worden.

Bent u benieuwd of een renovatie van een uitbouw, schuur of garage voor u haalbaar is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Telefoon: 036 744 16 16

Ook met de corona maatregelen zorgen we dat de opdrachten opgeleverd worden en natuurlijk met behoud van de kwaliteit waar wij als Kunststof Kozijnenfabriek voor staan.

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE