Kunststof schuifpui voor Almere Stad

Onlangs hebben we een kunststof kozijn en kunststof schuifpui gemonteerd in Almere Stad.

There was an error while rendering this tile

Het werd tijd voor wat anders. Het oude kozijn en aluminium schuifpui had zijn beste tijd gehad. Het isolatieglas was oud en leverde onvoldoende besparing. 

De bewoners van deze woning in Almere Stad hebben gekozen om de oude kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen. Zoals gebruikelijk werken we onder het motto "2x meten, 1x zagen" waardoor ook deze opdracht vlekkeloos verliep. Het zijraam is vervangen door een mooie goed geïsoleerd kunststof kozijn. De oude schuifpui en kozijn hebben we netjes verwijderd en vervangen door een mooie kunststof schuifpui.

Hiermee hebben deze bewoners hun comfort verhoogt, niet alleen is het beter geïsoleerd door het meest recente isolatieglas maar ook het schuiven van deze kunststof schuifpui verloopt moeiteloos. Dat en de wetenschap dat het onderhoudsvrij is zijn bijzonder plezierig voor deze bewoners.

Het klinkt wellicht vreemd maar met een goede kunststof schuifpui kan je het leefcomfort verhogen. 

Wist u dat we alle kunststof kozijnen, kunststof deuren en verschillende uitvoeringen van kunststof ramen in onze eigen fabriek in Almere vervaardigen. Op deze manier weten we ZEKER dat we kwaliteit leveren.

Heeft u nog oude kozijnen of een ouden schuifpui? Informeer een bij ons wat het kost om het te vervangen en wat de mogelijke besparingen kunnen zijn. Wij staan u graag te woord.

Wij zijn een kozijnenfabriek en produceren in Almere alles zelf. Daarom zijn onze prijzen extra scherp.

Wilt u weten wat een nieuw kunststof kozijn, kunststof voor- of achterdeur, kunststof schuifpui of kunststof dakkapel voor u kost?

 

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE