1. 170620_Almere haven op brongouw 1.jpeg

  170620_Almere haven op brongouw 1.jpeg

 2. 170620_Almere haven op brongouw 3.jpeg

  170620_Almere haven op brongouw 3.jpeg

 3. 170620_Almere haven op brongouw 7.jpeg

  170620_Almere haven op brongouw 7.jpeg

Kunststof kozijnen op de Brongouw in Almere op 17/6

We hebben ook kunststof openslaande deuren mogen plaatsen in Almere

Eerder hebben een kunststof dakkapel geplaatst in Almere en nu hebben we ook de achterpui mogen voorzien van een kunststof kozijn met openslaande deuren en twee grote ramen.

De bewoners wilde graag meer daglicht in de woonkamer. De bestaande kozijnen waren inmiddels verouderd en hadden sterk verouderd isolatieglas wat niet meer voldeed. 

Om meer daglicht in de woonkamer te krijgen hebben we vakkundig een deel van de achterpui gedemonteerd. Vervolgens was het "niet meer" dan het plaatsen van het nieuwe kunststof kozijn, het plaatsen van twee grote ruiten van hoogwaardig isolatieglas en het plaatsen van de kunststof openslaande deuren die ook voorzijn zijn van hoogwaardig isolatieglas.

Doordat we vooraf zelf hebben ingemeten en alles in onze fabriek hebben voorbereid waren de werkzaamheden "niet meer' dan...het vervolg op de goede voorbereiding. 

Het resultaat mag er wezen. De woning heeft nu veel meer licht, verbruikt nu minder energie én is veel duurzamer geworden.

Bent u benieuwd naar wat een mooie kunststof kozijn met openslaande deuren voor uw woning kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Om dit gemakkelijk te maken hebben we voor u een speciaal formulier gemaakt.

ADRES

Adres
Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere


Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

CONTACT

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Flevo Kozijnen is o.a. actief in:
- Almere
- Lelystad
- Weesp
- Huizen
- Bussum
- Hilversum

LOCATIE